bus auto fiets
Menu

Fase 2: NU IN VERKOOP - Schrijf je in als reservekandidaat.

Ga naar de aanbodpagina!

Centraal en landelijk wonen

Met nieuwbouwproject Buiten het Erf komen er circa 50 prachtige woningen bij op een groene plek in Zevenaar. Deze buurt is onderdeel van de nieuwe wijk Groot Holthuizen. Hiermee is het de laatste, verbindende stap tussen het stedelijke gebied en het groene buitengebied. Bij Buiten het Erf vind je dus zowel de natuur als de stadse voorzieningen van Zevenaar dichtbij!

 

Buiten het Erf biedt woningen voor iedereen, want er zijn al woningen vanaf € 250.000,-. Op dit moment zijn we in verkoop met de woningen van fase 2. Je kan je nog inschrijven als reservekandidaat. Bekijk hieronder de impressies van de woningen. Landelijk, duurzaam en van alle gemakken voorzien.

Energiezuinig / energieneutraal wonen!

De woningen van Buiten het Erf zijn heel energiezuinig. Met energielabel A+++ tot energielabel A++++ (energieneutraal) zijn de woningen heel duurzaam. Dit is niet alleen goed voor het milieu en je energienota, maar het biedt sinds begin dit jaar ook extra leenmogelijkheden. In dit artikel lees je er meer over.

De maximale leencapaciteit is gekoppeld aan het energielabel van de woning. Bij energielabel A+++ / A++++ gaat dit om extra leencapaciteit van € 30.000,- tot € 40.000,-. Het is namelijk verantwoord om het bedrag dat je bespaart aan energielasten extra te besteden aan je hypotheek. Duurzaam wonen in Buiten het Erf wordt zo extra aantrekkelijk en bereikbaar!

De verkoop van Buiten het Erf fase 2 is gestart!

Even rondlopen in Buiten het Erf?

Bekijk de 3D Tour!

Dit is de planning

Op dit moment zijn we in verkoop met de 32 woningen van fase 2 van Buiten het Erf. Alle woningen van fase 1 zijn inmiddels verkocht en de bouwwerkzaamheden zijn gestart. Bij de verkoop staan de V.O.N. prijzen op de website en alle definitieve stukken kan je vinden in downloads. Op de woningaanbod pagina ga je naar de woningen.   

Hiernaast zie je de planning van Buiten het Erf.

Dit kun je verwachten

  • Start bouw fase 1: begin 2024 (prognose), oplevering Q4 2024

    Start bouw fase 1: begin 2024 (prognose), oplevering Q4 2024

  • Fase 2: Start verkoop 15 februari - je kan je nog aanmelden als reservekandidaat

    Fase 2: Start verkoop 15 februari - je kan je nog aanmelden als reservekandidaat

  • Fase 2: Start bouw Q4 2024 - Prognose oplevering vanaf Q4 2025

    Fase 2: Start bouw Q4 2024 - Prognose oplevering vanaf Q4 2025

Meer over de locatie van

Buiten het Erf
Situatietekening Buiten Het Erf F1 En F2

Landelijk en groen karakter

Buiten het Erf wordt gerealiseerd in het groene buurtschap De Holtkamp. Het hart van De Holtkamp is een historisch erf, waar we met de projectnaam naar verwijzen. Niet alleen qua naam, maar ook qua karakter is de groene omgeving terug te zien bij Buiten het Erf. Zo krijgt het project een landelijk karakter, met aandacht voor natuur en biodiversiteit. Denk aan groene erfafscheidingen, nestelgelegenheden voor vogels en groendaken op bergingen en garages. 

Hiernaast zie je verkaveling van fase 1 en 2 staan. Wil je meer informatie over de woningen bij Buiten het Erf, bekijk dan het woningaanbod.  

Stads, landelijk, groen én centraal gelegen.

2023 01 17 Zevenaar 7446
2023 01 17 Zevenaar 7378
Shutterstock 1438256546

Inschrijfformulier nieuwsbrief 

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief van Buiten het Erf en blijf op de hoogte!

Voornaam
Achternaam
Straat
Nr.
Postcode
Plaats
E-mail

Bedankt

Je inschrijving is succesvol verstuurd

Update

Nu in verkoop

Nu in verkoop

De 32 woningen van Buiten het Erf fase 2 zijn nu in verkoop.

Schrijf je nu in!