bus auto fiets
Menu

Locatie Buiten het Erf

Nieuwbouwproject Buiten het Erf wordt gerealiseerd in Groot Holthuizen: een jonge en autoluwe wijk aan de oostkant van Zevenaar. Deze wijk verenigt het beste van 2 werelden: wonen in een groene omgeving én dicht bij alle stadse gemakken van Zevenaar!

Benieuwd naar de ligging van het project?

Bekijk virtuele tour

Centraal en groen

Groot Holthuizen bestaat uit 5 verschillende buurtschappen met ieder een eigen karakter: De Bem, De Stede, De Tol, De Holtkamp en Het Hof. Buiten het Erf komt te liggen in het buurtschap De Holtkamp, met een landelijk en groen karakter.

 • Landelijk en groen wonen

  In de omgeving van Buiten het Erf vind je prachtige open velden met volwassen bomen en boomgaarden, aangevuld met nieuwe hagen en bomen. Ten zuiden van Groot Holthuizen ligt een parkachtige groene zone, ook wel de ‘groene mozaïek’ genoemd. Hier kun je heerlijk wandelen, hardlopen of gewoon lekker uitwaaien en kunnen kinderen zorgeloos spelen.

 • Veel voorzieningen

  Alle dagelijkse voorzieningen vind je in de buurt, zoals basisscholen, kinderopvang en verschillende winkels. In november 2022 is in Groot Holthuizen een supermarkt geopend. Bovendien ben je binnen no-time in het centrum van Zevenaar. Hier vind je een gevarieerd horeca- en winkelaanbod en kun je de populaire weekmarkt bezoeken. Ook zijn er plannen voor Fashion Outlet Zevenaar met bijna 20.000m2 aan aan fashion en horeca. 

 • Goede bereikbaarheid

  Een uitgebreid fietsnetwerk verbindt de buurtschappen van Groot Holthuizen met belangrijke bestemmingen in Zevenaar. Zo is er een trein- en busverbinding en bereik je met de auto eenvoudig de snelweg A12. Binnen afzienbare tijd komt er een afrit "Zevenaar Oost" op de A12 en ben je zo in in de wijk Groot Holthuizen. 

   

Goed bereikbaar vanuit alle windstreken

Veel voorzieningen liggen op loop- en fietsafstand, dus laat de auto zoveel mogelijk staan en neem de mooie omgeving in je op. Een terrasje, het Musiater of de bioscoop? Alles is voorhanden in Zevenaar!

Naar
Centrum Zevenaar 10 5 19
Bioscoop 10 7 21
Rijnstate Zevenaar 14 9 21
Landgoed Huis Sevenaer 10 9 21
Arnhem 26
Doetinchem 22 46
Elten - Duitsland 12 43

Hotspots in de buurt

Hieronder lichten we enkele hotspots in de omgeving voor je uit!

Natuurgebied Montferland

Natuurgebied Montferland

Vanuit Buiten het Erf ben je snel in het mooie natuurgebied van het Montferland. Wandelaars, fietsers en ruiters kunnen er hun hart ophalen. Natuurmonumenten beheert hier 3 fraaie natuurgebieden.

Winkelsteden in de buurt

Winkelsteden in de buurt

Met de snelweg A12 en A18 binnen handbereik ben je zo in het centrum van Arnhem of Doetinchem, of breng een bezoekje aan Duitsland. Zevenaar ligt heerlijk centraal en hierdoor is er altijd iets te doen!

Zwemplas de Breuly

Zwemplas de Breuly

De Breuly is een mooie natuurlijke plas, omringd door bomen met omliggende grasvelden en een kiosk. Op zomerdagen kan iedereen hier gratis zwemmen, zonnen en natuurlijk zandkastelen bouwen! En dat heerlijk midden in de natuur!

Terug naar 

de homepage

Update

Nu in verkoop

Nu in verkoop

De 32 woningen van Buiten het Erf fase 2 zijn nu in verkoop.

Schrijf je nu in!