bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

1 woning beschikbaar | Fase 2 begin 2024 in verkoop

2 november 2023

Bij Buiten het Erf – fase 1 is nog 1 prachtige twee-onder-een-kapwoning beschikbaar. En met Buiten het Erf – fase 2 in aantocht komt er begin 2024 een gevarieerd woningaanbod bij!

Beschikbaar: twee-onder-een-kapwoning met langskap


Nog beschikbaar: bouwnummer 16 (links)

Deze riante woning biedt volop woonruimte, beschikt over een garage en 2 parkeerplekken op eigen terrein! Omdat de bouw binnenkort al start, wordt de woning voorzien van de meest gekozen ruwbouwopties die voor extra woongenot zorgen. Benieuwd? Neem snel contact op met een van de makelaars hieronder voor meer informatie en om direct jouw interesse vast te leggen. Misschien woon jij eind volgend jaar al in deze prachtige woning!

Buiten het Erf – fase 2: eerste kwartaal 2024 in verkoop
Momenteel zijn we volop bezig met de ontwikkeling van Buiten het Erf - fase 2. De verwachting is dat de woningen in het eerste kwartaal van 2024 in verkoop gaan! Ook deze fase bestaat uit een divers woningaanbod: van riante twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen tot mooie rijwoningen. Net als bij de vorige fase bieden we een deel van de rijwoningen met KoopStart aan, met een VON-prijs vanaf € 250.000,-.

De komende tijd delen we via deze website en de nieuwsbrief meer informatie over de woningen en planning, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zat bij fase 1 net niet jouw droomwoning, dan vind je bij fase 2 misschien wél jouw nieuwe thuis!