bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Actuele planning | Woonwensen-enquête

2 februari 2023

In dit artikel lees je over de actuele status van nieuwbouwproject Buiten het Erf in Zevenaar. Ook kun je via een enquête jouw woonwensen met ons delen!

Verwachte start verkoop in het voorjaar
Naar verwachting start de verkoop al snel, namelijk in het voorjaar! Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de start verkoop van de eerste fase van Buiten het Erf. Zo worden bijvoorbeeld de nieuwe woningimpressies uitgewerkt. Deze kunnen we over enkele weken met je delen, zodat je een goed beeld krijgt van de prachtige uitstraling van de woningen. De eerste woningschetsen kun je al bekijken op de homepage.

Nadruk op bereikbare woningen
Goed om te weten: een deel van de woningen bij Buiten het Erf heeft een VON-prijs vanaf circa € 250.000,-. We zetten hierbij KoopStart in, waarmee de woning kan worden gekocht tegen een lagere prijs dan de marktwaarde. Zo bieden we starters meer kansen op de woningmarkt. De komende periode vertellen we meer over de de woningen en de verwachte woningprijzen.

Woonwensen-enquête
Wij zijn benieuwd wat jij als belangstellende van Buiten het Erf belangrijk vindt op het gebied van bijvoorbeeld wonen, wijk en duurzaamheid. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld. Zo leren we de wensen beter kennen en kunnen we hier rekening mee houden bij de uitwerking van de plannen. Wil je de enquête invullen, klik dan hieronder. Alvast bedankt!