bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Buiten het Erf - fase 2: februari 2024 in verkoop!

7 december 2023

De verkoop van Buiten het Erf – fase 2 komt steeds dichterbij! In dit artikel lees je over de planning en het woningaanbod van deze laatste fase.

Buiten het Erf – fase 2: februari 2024 in verkoop
De verwachting is dat de 32 koopwoningen van Buiten het Erf – fase 2 in februari 2024 in verkoop gaan! Voorafgaand aan de verkoop kun je straks tijdens de voorverkoop in januari alvast jouw woningvoorkeuren doorgeven.

Deze tweede en laatste fase van Buiten het Erf bevat een divers woningaanbod: van twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen tot mooie rijwoningen in verschillende afmetingen. De woningen hebben dezelfde fraaie landelijke uitstraling als bij fase 1. Ook worden er weer weer enkele rijwoningen aangeboden middels KoopStart, met een VON-prijs vanaf € 250.000,-.

Je ontvangt de komende tijd via deze website en de nieuwsbrief meer informatie over de woningen en het inschrijfproces. Via de virtuele tour kun je een kijkje nemen in de wijk. De transparante woningblokken geven aan waar de woningen van fase 2 komen. Zie jij jezelf al wonen in deze prachtige groene wijk?

Fase 1: nog één woning beschikbaar
De bouw van Buiten het Erf – fase 1 start begin volgend jaar al en naar verwachting worden de woningen eind 2024 al opgeleverd. Er is nog 1 prachtige twee-onder-een-kapwoning beschikbaar die wordt voorzien van een aantal ruwbouwopties, waaronder een uitbouw van 2,40 meter. Bekijk via onderstaande button alle informatie, waaronder de plattegronden incl. ruwbouwopties.

Interesse? Neem contact op met de makelaar of geef jouw interesse door via de accountomgeving. Misschien woon jij volgend jaar rond de feestdagen al in deze schitterende woning!

Meer over de woning