bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Doe jij al mee aan de voorverkoop?

25 januari 2024

Vorige week donderdag is de voorverkoop van Buiten het Erf – fase 2 gestart. Heb jij jouw woningvoorkeur al doorgegeven? Dit kan nog tot aan de definitieve start verkoop: donderdag 15 februari om 12.00 uur.

Doe mee aan de voorverkoop en vergroot jouw kansen
Je kunt op de aanbodpagina de 32 gevarieerde woningen van Buiten het Erf – fase 2 bekijken. Van rijwoningen met een KoopStart-prijs van € 250.000,- tot riante twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Heb je jouw favoriete woning(en) bepaald, dan kun je deze per woningtype selecteren via de button ‘Voorkeur doorgeven’ en vervolgens jouw voorkeuren indienen.

Meedoen aan de voorverkoop geeft je een streepje voor bij de toewijzing ten opzichte van inschrijvers die geen voorkeuren hebben doorgegeven. Je hoeft dan vervolgens alleen nog maar jouw inschrijving definitief te maken wanneer 15 februari de verkoop start.

Uitgelicht: twee-onder-een-kapwoning langskap

Zoek jij een riante woning met een prachtige landelijke uitstraling? Kijk dan eens naar dit woningtype! Met 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij indeelbare tweede verdieping geniet je van veel woonruimte. De luxe badkamer met inloopdouche en een heerlijk ligbad maakt het plaatje helemaal af.

> Prijsbandbreedte € 530.000 – 545.000,-
> Zonrijke achtertuin op het zuiden bij bnr. 20 t/m 23
> Ruime berging en 2 parkeerplekken op eigen terrein
> Zeer energiezuinig (label A++++), met warmtepomp en zonnepanelen - dit geeft een extra leencapaciteit van wel € 40.000,-. Lees meer in dit artikel.

Start verkoop 15 februari | Verkoop-event 22 februari
Bij de start van de verkoop – 15 februari om 12.00 uur – staat alle verkoopinformatie online: van de definitieve woningprijzen tot de koperskeuzelijsten waarmee je de woning naar jouw wensen kunt aanpassen. Je kunt je vanaf 15 februari inschrijven via de accountomgeving.

Wil jij je graag persoonlijk laten informeren over de woningen en het aankoopproces? Kom dan donderdagavond 22 februari langs bij het verkoop-event in Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen. Meld je hieronder aan! Net als het doorgeven van je woningvoorkeuren geeft jouw aanwezigheid bij het verkoop-event je een streepje voor bij de toewijzing.