bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Fase 2 in verkoop, schrijf je in!

15 februari 2024

Het is zover: de prachtige en energiezuinige/energieneutrale woningen van Buiten het Erf – fase 2 zijn in verkoop. Schrijf je snel in op jouw favoriete woning(en)!

Eenvoudig online inschrijven
Via de aanbodpagina kun je alle woninginformatie bekijken: van de VON-prijzen en de woningkenmerken tot de impressies. Op de downloadpagina vind je onder meer de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure en de koperskeuzelijsten waarmee je de woning naar jouw smaak kunt aanpassen.

Weet je op welke woning(en) jij je wilt inschrijven? Dan ga je in de accountomgeving naar ‘Online inschrijven' en vul je de gegevens in. Heb jij jouw woningvoorkeur al tijdens de voorverkoop doorgegeven, dan staan deze al gereed. Je kunt jouw voorkeuren nog aanpassen naar wens. Als je een financiële check of een verklaring ‘aankoop uit eigen vermogen’ hebt, dan kun je deze uploaden bij stap 4: Financieel.

Na het digitaal ondertekenen en indienen van jouw inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Vanaf dan maak je kans op een woning! De inschrijfperiode loopt tot zondag 25 februari 23.59 uur, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Toewijzing en ‘save the date’: 29 februari
Na sluiting van de inschrijfperiode hoor je vanaf dinsdag 27 februari of er een woning aan jou is toegewezen. Is dat het geval, dan ontvang je een uitnodiging voor de optantenavond: donderdag 29 februari vanaf 18.45 uur in LIV Woonbelevingscentrum te Nijmegen. Tijdens deze avond ontvang je meer informatie over de woningen en het verdere proces. Kun je die avond niet aanwezig zijn? Dan ontvang je de informatie digitaal.

Verkoop-event 22 februari
Wil jij je graag persoonlijk laten informeren en jouw vragen stellen aan de makelaars en ontwikkelaar? Kom dan donderdagavond 22 februari vanaf 19.00 uur langs bij het verkoop-event in Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen. Daar vertellen we je graag meer over het plan, de woningen, financiering en meer. Na afloop kun je de brochure meenemen om thuis nog eens rustig door te bladeren. Ben jij erbij? Meld je hieronder aan!