bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Fase 2 in voorverkoop | Start verkoop: 15 februari

18 januari 2024

Yes, de voorverkoop van Buiten het Erf – fase 2 is gestart! Je kunt vanaf nu jouw woningvoorkeuren doorgeven. Dit geeft je straks een streepje voor bij de woningtoewijzing.

Ook kunnen we de start verkoopdatum met je delen: donderdag 15 februari om 12.00 uur gaan de woningen in verkoop. Vanaf dan kun jij je definitief inschrijven!

Wat zijn jouw favoriete woningen?
Op de aanbodpagina zie je de prijsbandbreedtes en nieuwe woninginformatie voor de 32 woningen van Buiten het Erf – fase 2. Zo kun je bepalen welke woningen het best passen bij jouw wensen en budget. Klik je op een woningtype, dan kun je via de button ‘Voorkeur doorgeven’ jouw favoriete bouwnummer(s) selecteren en doorgeven.

Net als bij de vorige fase is het aanbod gevarieerd: van rijwoningen die geschikt zijn voor starters tot riante twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen voor mensen die toe zijn aan een volgende stap in hun wooncarrière. Een deel van de rijwoningen wordt met een KoopStart-prijs van € 250.000,- aangeboden.

Verkoop start 15 februari | Verkoop-event 22 februari
Bij de start van de verkoop – 15 februari om 12.00 uur – staan de woningen van jouw voorkeur die je tijdens de voorverkoop hebt doorgegeven al klaar op het inschrijfformulier in je accountomgeving. Je kunt jouw voorkeuren nog aanpassen voordat je de inschrijving definitief indient.

In de verkoopperiode organiseren we ook een start verkoop-event in Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen. Op donderdag 22 februari kun jij je vanaf 19.00 uur persoonlijk laten informeren over dit mooie project, de woningen, het aankoopproces en meer. Meld je hieronder aan! Net als het doorgeven van woningvoorkeuren geeft bezoek aan het verkoop-event jou een streepje voor bij de toewijzing.

Aanmelden verkoop-event

Jouw financiële mogelijkheden helder
Bij een bank of hypotheekadviseur van jouw keuze kun je een financiële check aanvragen. Zo weet je wat jouw mogelijkheden zijn. De financiële check kun je straks bij start verkoop in februari uploaden bij je inschrijving. Net als het doorgeven van je woningvoorkeuren zorgt dit voor een streepje voor bij de toewijzing!

Klik hieronder om jouw financiële check aan te vragen bij LIV Hypotheken & Verzekeringen.

Financieringsbelofte aanvragen