bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Fase 2 volgende week donderdag in voorverkoop!

11 januari 2024

Mooi nieuws om het nieuwe jaar mee te beginnen: volgende week donderdag 18 januari om 12.00 uur start de voorverkoop van Buiten het Erf – fase 2!

Vanaf dan kun jij alvast jouw woningvoorkeuren doorgeven. Handig om te doen, want dit geeft je straks een streepje voor bij de woningtoewijzing!

Voorverkoop en verkoop
Zodra volgende week donderdag 18 januari om 12.00 uur de voorverkoop start, kun je online de nieuwe woninginformatie bekijken, waaronder de prijsindicaties per woningtype. Zo kun je beter bepalen welke woning(en) het best bij jou passen. Op deze pagina lees je alvast over de 32 gevarieerde woningen van Buiten het Erf – fase 2 en zie je de ligging van de woningen.

De definitieve verkoop van Buiten het Erf – fase 2 start in februari. Binnenkort kunnen we de verkoopdatum met je delen. Vanaf dan zijn alle verkoopstukken gereed en kun jij je officieel inschrijven voor misschien wel jouw nieuwe droomwoning in deze mooie groene wijk in Zevenaar! Wil je hier alvast digitaal rondlopen? Neem dan de virtuele tour!

Meer leenmogelijkheden energiezuinige woningen
Aan het begin van ieder jaar veranderen de hypotheekregels. Voor 2024 hebben we de belangrijkste wijzigingen voor je op een rij gezet in dit artikel. Vooral de aankoop van een duurzame woning wordt aantrekkelijker, omdat je afhankelijk van het energielabel meer kunt lenen. De woningen van Buiten het Erf – fase 2 hebben energielabel A+++, wat betekent dat je tot wel € 20.000,- extra kunt lenen bovenop je maximale hypotheek! Het is namelijk verantwoord om het bedrag dat je bespaart aan energielasten extra te besteden aan je hypotheek.

Tip: financiële check
Wil jij jouw kansen bij woningtoewijzing vergroten? Zorg dan dat je straks bij de start verkoop een financiële check kunt uploaden bij jouw inschrijving. Hiermee bied jij jezelf en ons de zekerheid dat de financiering haalbaar is, zodat je een streepje voor krijgt bij de woningtoewijzing. Bij een erkend hypotheekadviseur – zoals LIV Hypotheken & Verzekeringen – kun je advies inwinnen en een financiële check aanvragen.

Vraag jouw financiële check aan!