bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Informatieavond 6 april

23 maart 2023

In dit bericht lees je over de informatieavond die we 6 april organiseren voor Buiten het Erf.

Vorige week konden we de start verkoopdatum van Buiten het Erf met je delen: vanaf volgende week donderdag 30 maart om 12.00 uur kun jij je inschrijven op de woning(en) van jouw voorkeur!

Hieronder lees je wat er allemaal zit inbegrepen in de VON-prijs van de woningen. Ook vertellen we over de informatieavond op donderdagavond 6 april, waar je je uitgebreid kunt laten informeren over Buiten het Erf. Via de button hieronder kun jij je aanmelden.

Veel inbegrepen
Alle woningen worden opgeleverd met een complete badkamer. Bij de start verkoop staat alle verkoopdocumentatie online en zie je per woningtype welke badkamer erin zit.

De keuken kun je naar eigen wens vormgeven. Afhankelijk van het woningtype ontvang je een keukencheque ter waarde van € 2.500,- tot € 4.500,-. Deze cheque kun je verzilveren bij het LIV Woonbelevingscentrum, waar de keukenadviseur je laat zien wat er allemaal mogelijk is. De showroom van LIV biedt een zee aan inspiratie en ideeën!

Alle woningen zijn uitstekend geïsoleerd en worden voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen op het dak. De rijwoningen worden aangesloten op het warmtenet, de twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woning beschikken over een warmtepomp.

Save the date: informatieavond 6 april in LIV
Na de online start verkoop van 30 maart organiseren we een fysieke informatieavond op 6 april. Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat je als belangstellende veel vragen hebt.

Kom daarom donderdag 6 april tussen 19.00 en 20.30 uur gezellig langs bij de informatieavond in het LIV Woonbelevingscentrum in Nijmegen, maak kennis met Buiten het Erf en laat je uitgebreid informeren. De projectontwikkelaar, de makelaars & financieel adviseur staan klaar om al je vragen te beantwoorden onder het genot van een hapje en drankje. Ook kun je rondlopen in de 4 inspiratiewoningen op ware grootte in het LIV Woonbelevingscentrum. Zo krijg je een goed gevoel bij de ruimte in de woningen en alle mogelijkheden op het gebied van badkamer, tegelwerk, keuken en meer.

Ben jij er 6 april bij? Meld je dan vrijblijvend aan via de link hieronder en dan zien we je graag!

Aanmelden informatieavond 6 april

Datum: donderdag 6 april tussen 19.00 en 20.30 uur (vrije inloop)
Locatie: LIV Woonbelevingscentrum, Verlengde Energieweg 50, 6541 XX Nijmegen. Routebeschrijving: klik hier.