bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Laatste woningen Buiten het Erf - fase 1 | Vooruitblik fase 2

27 juni 2023

In dit artikel lees je over de verkoopstatus van Buiten het Erf – fase 1 en blikken we vooruit op fase 2 van dit mooie nieuwbouwproject in Zevenaar. Via een korte enquête kun je jouw woonwensen voor Buiten het Erf – fase 2 doorgeven.

Enkele woningen beschikbaar
De afgelopen weken hebben nog meer gelukkige kopers de koopovereenkomst getekend voor hun prachtige woning in Buiten het Erf – fase 1. We willen alle kopers van harte feliciteren!

Er zijn nog 4 woningen beschikbaar: een hoekwoning langskap KoopStart (bnr. 5), een hoekwoning XL dwarskap (bnr. 11), een twee-onder-een-kapwoning XL langskap (bnr. 14) en een twee-onder-een-kapwoning langskap (bnr. 16). Heb jij interesse? Dit geef je eenvoudig door via de button ‘Schrijf je in’ op de woningpagina, of neem contact op met de makelaar voor meer informatie of om jouw voorkeur door te geven.

Buiten het Erf – fase 2: eind dit jaar in verkoop
We zijn achter de schermen druk bezig met de uitwerking van Buiten het Erf - fase 2. Zie jij jezelf hier al wonen, dan zijn we benieuwd naar jouw woonwensen. Deze kun je doorgeven via een korte enquête door op de button hieronder te klikken. Waar mogelijk kunnen we jouw wensen meenemen bij de uitwerking van fase 2. Alvast bedankt voor het invullen van de enquête!

De verwachting is dat we in het vierde kwartaal van dit jaar in verkoop gaan met de woningen van Buiten het Erf – fase 2. Je ontvangt de komende tijd meer informatie over het woningaanbod en de planning, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zat bij fase 1 net niet jouw droomwoning, dan vind je bij fase 2 misschien wél jouw nieuwe thuis!