bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop gestart, schrijf je in!

30 maart 2023

Het is zover: de mooie woningen van Buiten het Erf zijn nú in verkoop!

Ben jij straks één van de gelukkige bewoners? Hieronder lees je hoe jij je kunt inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur.

Eenvoudig inschrijven
Alle woninginformatie kun je bekijken via de aanbodpagina. Weet je op welke woning(en) jij je wilt inschrijven, dan kies je in je accountomgeving voor ‘Online inschrijven'. Vervolgens vul je de woning-, NAW- en financiële gegevens in. Heb jij jouw woningvoorkeuren al eerder doorgegeven tijdens de voorinschrijving, dan staan deze al klaar. Je kunt deze voorkeuren nog aanpassen naar wens. Heb je een financiële check opgevraagd, dan kun je deze uploaden bij de stap ‘Financieel’.

Na digitale ondertekening kun je de inschrijving indienen en ontvang je een bevestiging per e-mail. De inschrijfperiode loopt tot maandag 10 april om 23.59 uur, wacht dus niet te lang!

Verkoopinformatie
Op de downloadpagina vind je de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure, prijslijst en meer. Je ziet op deze pagina wat er allemaal zit inbegrepen bij de woningen.

Toewijzing van de woningen
Na de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen en hoor je uiterlijk woensdag 12 april of er een woning aan jou is toegewezen. Ben je één van de gelukkigen, dan hoor je van de makelaar op welke woning jij een optie hebt, ontvang je meer informatie over het vervolgproces en plant de makelaar een vervolgafspraak met je in. Is er helaas geen woning aan jou toegewezen, dan ontvang je bericht dat je reservekandidaat bent voor de woning(en) waarop jij je hebt ingeschreven.

Vragen?
Heb je vragen over de woningen of je inschrijving, dan staan de makelaars voor je klaar. Op de contactpagina vind je hun gegevens.

Naar het woningaanbod!