bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop start bijna | Energiezuinig of energieneutraal wonen

8 februari 2024

Volgende week donderdag 15 februari om 12.00 uur is het zover: dan gaan de prachtige woningen van Buiten het Erf – fase 2 in verkoop! Heb jij je favoriete bouwnummers al doorgegeven?

Geef je voorkeur door en krijg een streepje voor
Op de aanbodpagina kun je de 32 woningen van Buiten het Erf – fase 2 bekijken. Heb je jouw favoriete woning(en) bepaald, dan kun je deze per woningtype selecteren via de button ‘Voorkeur doorgeven’ en vervolgens jouw voorkeuren indienen.

Doe je mee aan de voorverkoop door jouw voorkeuren door te geven, dan heb je een streepje voor bij de toewijzing ten opzichte van inschrijvers die dit niet hebben gedaan. Jouw voorkeuren staan dan al klaar op het inschrijfformulier dat vanaf volgende week donderdag in de accountomgeving staat. Je kunt je voorkeuren dan nog naar wens aanpassen. Vervolgens doorloop je de overige stappen van het inschrijfformulier en dien je de inschrijving definitief in, waarna je kans maakt op een woning!

Financiële check
De inschrijfperiode loopt van donderdag 15 t/m zondag 25 februari, waarna de woningen vanaf 27 februari worden toegewezen. Bij de toewijzing heb je een streepje voor als je een financiële check hebt geüpload bij jouw inschrijving. Hiermee toon je namelijk aan dat de financiering van de woning haalbaar is. Een financiële check kun je aanvragen bij een erkende hypotheekadviseur of bank, bijvoorbeeld bij LIV Hypotheken & Verzekeringen.

Vraag jouw financiële check aan bij LIV!

Verkoop-event 22 februari
Wil jij je graag persoonlijk laten informeren over de woningen en het aankoopproces? Kom dan donderdagavond 22 februari langs bij het verkoop-event in Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen. Meld je hier aan!

Energiezuinig / energieneutraal wonen
Alle woningen van Buiten het Erf - fase 2 zijn heel energiezuinig: de tussen- en hoekwoningen hebben energielabel A+++ en de twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen zijn met energielabel A++++ zelfs energieneutraal!

Sinds 1 januari 2024 heb je extra leencapaciteit bij de aankoop van een duurzame woning. Bij energielabel A+++ en A++++ kun je wel € 30.000,- tot € 40.000,- extra lenen bovenop je maximale hypotheek. Het is namelijk verantwoord om het bedrag dat je bespaart aan energielasten extra te besteden aan je hypotheek.