bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop start overmorgen!

28 maart 2023

Donderdag 30 maart om 12.00 uur is het eindelijk zover: dan start de verkoop van Buiten het Erf! Ben jij er helemaal klaar voor?

Eenvoudig online inschrijven
Heb je jouw voorkeuren al doorgegeven via de kavelkaart? Zo niet, dan kan dit nog tot aan de start verkoop.

Vanaf a.s. donderdag om 12.00 uur staat alle verkoopinformatie online: van de verkoop-, keuken en sanitairbrochure tot de VON-prijzen per bouwnummer. Je kunt alles op je gemak doornemen en je favoriete bouwnummer(s) bepalen. In je accountomgeving vind je vanaf donderdag 12.00 uur de button ‘Online inschrijven’ waarmee je bij het inschrijfformulier komt. Hier geef je één of meerdere bouwnummers aan waarop je wilt inschrijven en vul je de benodigde NAW- en financiële informatie in. Heb je een financiële check, dan kun je deze uploaden bij je inschrijving.

De inschrijfperiode loopt van donderdag 30 maart om 12.00 uur t/m maandag 10 april om 23.59 uur. De snelheid van inschrijven maakt niet uit voor de toewijzing, zolang je jouw inschrijving maar uiterlijk maandag 10 april definitief hebt ingediend.

De toewijzing
Na sluiting van de inschrijfperiode vindt de toewijzing plaats en hoor je uiterlijk woensdag 12 april of er een woning aan jou is toegewezen.

Hoera! Ben je één van de gelukkigen, dan word je door één van de makelaars telefonisch benaderd en hoor je welke woning aan jou is toegewezen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland waar je meer informatie ontvangt en ruimte hebt voor het stellen van vragen.

Helaas... Is er geen woning aan jou toegewezen, dan krijg je bericht dat je reservekandidaat bent voor de woning(en) waarop jij je hebt ingeschreven. Ziet een optant af van aankoop, dan wordt de eerstvolgende kandidaat benaderd.

Informatieavond 6 april in LIV: kom jij ook?
Al veel geïnteresseerden hebben zich aangemeld voor de informatieavond op 6 april tussen 19.00 en 20.30 uur in het LIV Woonbelevingscentrum in Nijmegen. Wil jij je ook uitgebreid laten informeren over Buiten het Erf door de projectontwikkelaar, makelaars en financieel adviseur? Meld je dan vrijblijvend aan via de button hieronder en dan zien we je graag 6 april!

Datum: donderdag 6 april tussen 19.00 en 20.30 uur (vrije inloop)
Locatie: LIV Woonbelevingscentrum, Verlengde Energieweg 50, 6541 XX Nijmegen. Routebeschrijving: klik hier.