bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Virtuele tour en actuele planning

21 februari 2023

Heb jij de woningimpressies van Buiten het Erf al bekeken? En wist je dat je via de virtuele tour ook al een indruk van de groene wijk krijgt?

Neem de virtuele tour!
Via de virtuele tour kun je alvast rondlopen in Buiten het Erf. Door op de witte markers te klikken kun je de wijk vanuit verschillende perspectieven bewonderen. Zie jij jezelf al wonen in deze ruim opgezette buurt, waar de mooie woninggevels zorgen voor een aansprekend en afwisselend straatbeeld?

De planning: voorjaar in verkoop, binnenkort voorinschrijving
Naar verwachting start de verkoop van de eerste fase van Buiten het Erf in het begin van het voorjaar. Deze fase bestaat uit 20 woningen, waaronder rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning.

Over enkele weken krijg je al de mogelijkheid om tijdens de voorinschrijving jouw woningvoorkeuren door te geven. Je kunt dan op basis van de prijsbandbreedtes jouw favoriete bouwnummer(s) doorgeven. Het voorinschrijven geeft je voorrang bij de woningtoewijzing na de start verkoop.

Binnenkort delen we via deze website en de nieuwsbrief meer informatie over de voorinschrijving en de actuele planning richting start verkoop.

Neem de virtuele tour!