bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorspoedige verkoop | Nog enkele woningen beschikbaar

1 juni 2023

In dit artikel lees je over de voorspoedige verkoop van Buiten het Erf – fase 1 en lichten we de 3 prachtige nog beschikbare woningen voor je uit.

Succesvolle verkoop Buiten het Erf – fase 1
Na een succesvolle verkoopperiode zijn inmiddels 80% van alle woningen verkocht onder voorbehoud! Daarnaast kunnen we ook vermelden dat de omgevingsvergunning voor de bouw van de woningen op 8 mei is ingediend.

Deze woningen zijn nog beschikbaar
Er zijn op dit moment nog 3 woningen beschikbaar: 1 hoekwoning XL en 2 twee-onder-een-kapwoningen. Interesse? Geef dan snel je voorkeur door via de aanbodpagina of neem direct contact op met de makelaar (GABA Makelaars Zevenaar: tel. 026 443 5555 of BMV Nieuwbouwmakelaars: tel. 026 355 2100).

Hoekwoning XL - bouwnummer 11

Wil jij graag heerlijk wonen op de hoek? Kijk dan eens naar deze ruime hoekwoning! Door de dwarskap geniet je van een extra riante tweede verdieping. De donkerrood / donkerbruin genuanceerd gevel met witte luiken op de eerste verdieping zorgt voor een aansprekende, landelijke uitstraling. Je auto kun je kwijt op de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Gebruiksoppervlakte: 137 m2
VON-prijs: € 449.500,-

Twee-onder-een-kapwoning XL - bouwnummer 14

Zoek jij een riante woning met garage én 2 parkeerplaatsen op eigen terrein? Met een breedte van 6 meter geniet je van woonruimte in overvloed. Door de witte gevel heeft de woning een prachtige moderne uitstraling.

Gebruiksoppervlakte: 158 m2
VON-prijs: € 550.500,-

Twee-onder-een-kapwoning - bouwnummer 16

Zie jij jezelf al thuiskomen in deze mooie woning? Het donkerrode / donkerbruine metselwerk en de grote raampartijen zorgen voor een aansprekende, landelijke look. Bij thuiskomst parkeer je de auto in de garage of op één van de 2 parkeerplekken naast de woning.

Gebruiksoppervlakte: 150 m2
VON-prijs: € 497.500,-

Bekijk het woningaanbod!