bus auto fiets
Menu

Uitleg online inschrijven

Online inschrijven

Heb jij interesse in één van de woningen van Buiten het Erf? Op deze pagina lees je waaruit het online inschrijfformulier bestaat en waar je het formulier kunt vinden. 

Wat moet ik invullen?

Allereerst moet je de bouwnummers invullen waarvoor je in aanmerking wilt komen. Je kan deze het beste vooraf bepalen via het woningaanbod. Je kunt maximaal 10 bouwnummers selecteren op volgorde van jouw voorkeur, maar wij raden aan om alleen de bouwnummers toe te voegen waar je ook echt voor in aanmerking wilt komen.

Vervolgens vul je jouw NAW-gegevens in (en die van jouw partner, in het geval je samen een woning koopt). Deze gegevens zijn nodig om de koop-/aannemingsovereenkomst op te maken voor wanneer je uiteindelijk een woning koopt.

Tot slot dien je enkele financiële gegevens (zoals inkomen) in te vullen. Vóór het versturen heb je altijd de mogelijkheid om nog opmerkingen toe te voegen aan je inschrijving, zodat het plaatje compleet is. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een financiële check te uploaden bij je inschrijving, dit verhoogt namelijk je kans bij de toewijzing van de woning. Het is dan namelijk duidelijk dat jij de woning echt kunt bekostigen. 

Geïnteresseerd in een woning?

Schrijf je nu in

Waar vind ik het inschrijfformulier?

Je vindt het online inschrijfformulier in jouw persoonlijke accountomgeving

Als je een nieuwe gebruiker bent, kun je onderstaande stappen volgen om je aan te melden voor jouw favoriete woning(en):

  1. Klik op de "Schrijf je nu in" knop hierboven.
  2. Vul je gegevens in bij "nieuwe gebruiker".
    • Als je een melding krijgt dat het account al bestaat, dan kun je jouw account activeren en een wachtwoord aanmaken door middel van de "wachtwoord vergeten" optie.
  3. Bevestig je gegevens door te klikken op de "bevestig mijn registratie" knop in de bevestigingsmail.
    • Als je de e-mail niet hebt ontvangen, controleer dan ook voor de zekerheid de ongewenst / spamfolder.
  4. Je kunt nu een wachtwoord instellen voor je account. 
  5. Vervolgens kun je direct beginnen met het invullen van het inschrijfformulier

De toewijzing

De makelaar neemt na de inschrijvingsperiode, vanaf woensdag 28 februari, contact met je op als je een woning toegewezen hebt gekregen. Op 29 februari 2024 wordt de optantenavond georganiseerd vanaf 18.45 uur in LIV Woonbelevingscentrum in Nijmegen.

Update

Nu in verkoop

Nu in verkoop

De 32 woningen van Buiten het Erf fase 2 zijn nu in verkoop.

Schrijf je nu in!