bus auto fiets
Menu

Wat zit er in jouw woning?

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het niet altijd duidelijk wat er allemaal inbegrepen zit in de koopsom. Uiteraard zijn alle woningen van Buiten het Erf gasloos. De woningen worden verwarmd via een warmtepomp of stadwarmte en zijn voorzien van zonnepanelen. Hieronder lees je wat je nog meer kunt verwachten!

Adobestock 87667258

Warmtepomp, stadwarmte en zonnepanelen

Kies je voor een woning van Buiten het Erf, dan krijg je een duurzame woning die van vele gemakken is voorzien. De twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woning worden verwarmd via een warmtepomp en de tussen- en hoekwoningen met stadswarmte. De woningen zijn uitstekend geïsoleerd, hebben vloerverwarming en zonnepanelen op het dak. Hierdoor voldoen de woningen aan de BENG-eisen: de laatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en energiezuinigheid. Dit merk je terug in je woongenot – door het aangename binnenklimaat – én op je energienota. De rij- en hoekwoningen hebben namelijk een energielabel van A+++ en de twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen zelfs A++++. Met dit energielabel kan je meer hypotheek krijgen, lees er hier meer over.
Zo ben je klaar voor de toekomst: een fijn gevoel!

LIV Nijmegen A3 Formaat 300 Dpi12

Badkamer en keuken

Badkamer
Alle woningen worden opgeleverd met een complete badkamer. Op de downloadpagina zie je per woningtype welke badkamer erin zit. In LIV laat de badkamerspecialist je zien welk sanitair en welke tegels zijn opgenomen in de koopsom van je woning en wat er nog meer mogelijk is. Voel de structuur van de verschillende tegels en neem plaats voor je nieuwe spiegel. Heb je meer kastjes nodig? Wil je een design radiator? Een dubbele wastafel? In LIV doe je volop inspiratie op en krijg je een beter gevoel bij alle mogelijkheden.

Keuken
De keuken is voor veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken over de keuzes die je maakt. Loop in LIV alvast door de verschillende keukens in de inspiratiewoningen en stijlappartementen en ervaar wat de ruimtes met je doen. Bij de woningen van Buiten het Erf krijg je een keukencheque, de waarde hiervan is afhankelijk van het woningtype. De cheque kun je inleveren bij LIV. Tijdens je adviesgesprek ga je met de keukenadviseur aan de slag om het hart van je nieuwe woning helemaal te laten voldoen aan jouw wensen. De showroom van LIV biedt een zee aan inspiratie en ideeën. Mogelijkheden genoeg!

Type woning

Waarde keukencheque

Tussenwoning KoopStart, Tussenwoning, Tussenwoning Royaal en Hoekwoning

€ 2.500,-

Twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen Royaal en hoekwoning XL

€ 3.500,-

Vrijstaande woningen

€ 4.500,-

 

MK_LIV-wonen_2-0081-we.jpg

Woonklaar

Denk je eens in dat jouw woning al vóór oplevering helemaal klaar is en je niet meer hoeft te klussen. Je kunt direct je nieuwe thuis betrekken. Fijn toch? Bij Buiten het Erf kan dit! Als koper kun je kiezen voor Woonklaar. De Woonklaar-adviseur laat je zien welke mogelijkheden er zijn en zorgt dat alles op de door jou gekozen manier woonklaar wordt gemaakt. Bij ontvangst van de sleutels van je nieuwe woning zijn de wanden al afgewerkt met je favoriete kleuren, je vloeren liggen te wachten op jouw voetstappen en ook de raamdecoratie, binnendeuren en trapafwerking is geregeld. Hoe fijn is dat!?

Nieuwsgierig naar de woningen?

Naar het woningaanbod!

Update

Nu in verkoop

Nu in verkoop

De 32 woningen van Buiten het Erf fase 2 zijn nu in verkoop.

Schrijf je nu in!